开放注册中
搜索

[禅城蒲典]RQL出火偶遇大X.牛(唔系11号)

sunerkkk 发表于 2018-12-12 15:18:26 | 显示全部楼层 |阅读模式
        市一对面、启聪隔离

联系方式:
此处内容已经被作者隐藏,请输入验证码查看

验证码 

请输入密码2023查看本贴隐藏内容

继琴日去完ZR888之后,今日下午由于无咩做,阿头叫我地散水,惗住琴日先去完ZR,今日等细佬休息下啦,就打算去新开噶醉心频道唱下K打发下时间噶,点知话团购无房喔,要4点后先可能会有房,卧槽,成个下午流流长,咁即系逼我去滚啫,无无聊聊,于是就上来睇下有咩笋嘢,见到篇“玫瑰西街KMF美容院”就心郁郁想去出下火,去到门口望入去,有三条女坐係度,由于BL近视,个样望得唔系好清楚,但系见到一个係度食烟,心情顿时减半,再上来睇下,好多评论话FL唔安全,左度右度,终于都系放弃咗KMF,但系又深深不忿,一场来到,不如去RQL试下都好,有好几个LY都话个度有大X.牛,弃车步行过去,去到RQL门K.,见到柜台坐住个50+噶阿婆,个心当堂一凛,心惗“好多人话RQL系大妈场,唔系大妈成咁下哇”,硬住头皮入去睇下啦,好彩,其他JS都仲算正常。。。一个目测30以下噶JS带BL上二楼(BL面盲,唔系太识睇人车龄.),上楼噶时候刚好有个JS落楼,呢个就面盲都睇得出系40+啦!开始AM,AM过程中,我问JS几多号,佢就问返我“边个同我按过”,我话“无啊,第一次来,听朋友介绍噶”,按咗一阵,JS问“推唔推·油?”,我心惗“咦?开始啦”,我诈诈帝咁话“点推法啊?”,佢话“你唔系话朋友介绍你来噶咩?你知嘎”。。。咁即系OK晒啦,问价钱,150包F.费,好,开始!
JS洗手之后就同我TKZ.,我双手亦都开始唔安分啦,M.到佢个XX.个阵佢好自觉咁松开咗个WX,哇!未松开个阵目测都唔系细,松开咗感觉仲大,同ZR888有得比,问佢几大,佢居然话唔知,摆明唔想讲啫,不过对车头灯真系好大,而且好软好弹手。。。放生蝌蚪.15分钟后安全降落,佢话打到佢好攰,只手都酸晒,仲话一般FJ係佢手中一般都系3-5分钟就搞掂,我心惗“咁快俾你G.掂你咪好好赚”,我系2点55分开始,D.完FJ先3点半,就叫我埋单啦,由于入来个阵无问清楚系几耐,但系一般都起码一个钟啦,绝对偷钟!
总结:呢个JS系5号,样唔差,都唔算靓,一般般啦,胜在XX.够大,而且DFJ噶手法算系我DFJ之中最好噶一个,唔知系我自己睇得A片多定系BP过长影响GT噶敏感度(ZR888讲噶),通常都系硬咗又软,软咗又硬,出去DFJ都要比较长时间噶(自己打就唔同),呢个JS係15分钟之内令我缴械都算快啦,而且好舒服,最唔爽噶就系偷钟。好多人话RQL系个大妈场,我觉得都唔算啦,只要对车龄.唔系太过在意噶话(25以下)都系一个唔错噶选择来噶。。。
av鉴定师 发表于 2018-12-12 17:31:22 | 显示全部楼层

抢沙发!!!!
盼哥 发表于 2018-12-12 17:33:36 | 显示全部楼层

努力赚分~~~繁荣论坛~~~
332026 发表于 2018-12-12 17:35:21 | 显示全部楼层

到此一游。
闲的没事 发表于 2018-12-12 17:37:37 | 显示全部楼层

小淫虫大神英明啊!!!!
dongyi217 发表于 2018-12-12 17:42:09 | 显示全部楼层

嘿嘿,回个贴表明我来过。
diu7ni 发表于 2018-12-12 17:44:32 | 显示全部楼层

感谢分享,拿回一金
lyhsb 发表于 2018-12-13 09:53:57 | 显示全部楼层

边间的啊@@未听过 的 哈哈啊
SybilAddy 发表于 2018-12-13 10:19:50 | 显示全部楼层

到此一游。
z7229026 发表于 2018-12-13 10:24:14 | 显示全部楼层

字数还挺多